OVER FAMILY Oostzaan

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Oostzaan

Blijf gezellig eten bij Family Oostzaan of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Oostzaan staan we zeven dagen per week voor je klaar om jou de lekkerste gerechten te bezorgen en te serveren in ons sfeervolle eethuis of op ons gezellige terras. Je vindt ons om de hoek van natuurgebied 't Twiske, waar je altijd gemakkelijk voor de deur kunt parkeren. Van lunch tot diner, ben je bij Family Oostzaan aan het juiste adres. Maar ook voor een welverdiend kopje koffie of een lekker ijsje tussendoor staat onze deur voor jou open.  

Op zoek naar een heerlijk broodje? Deze bereiden wij graag voor jou. Met name onze verse stokbroodjes zijn erg gewild. Deze beleggen wij met bijvoorbeeld tonijnsalade of filet American speciaal. Op zoek naar een warm belegd broodje? Ook dat hebben wij in huis. Denk eens aan een broodje met warme biefstukreepjes of probeer eens één van onze maaltijdsalades. 

Wij van Family Oostzaan vinden kwaliteit erg belangrijk. Ook de Family gerechten die wij bij jou thuis bezorgen moeten altijd netjes, warm en smaakvol arriveren. Met onze jarenlange ervaring en een zeer goed team kunnen wij vol vertrouwen zeggen dat wij alleen de beste en lekkerste van Family aan jou serveren.  

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?

 

“Onze absolute favoriet zijn onze Family's Favorieten premium burgers, van hoogwaardige slagerskwaliteit. Probeer eens de Family Burger Super met bacon, ui, kaas en champignons.” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Oostzaan staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion